Selecteer provincie

Gemeente Meierijstad

Details

Adres
Stadhuisplein 1
5461KN Veghel
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Veghel is in alle opzichten compleet. Als gemeente om in te werken, te wonen, te leven en te recreëren. Ruim 37.000 inwoners kunnen er volop genieten van een breed pakket voorzieningen. En de honderden bedrijven voelen zich prettig bij het open en actieve ondernemersklimaat.

Als zakenstad ligt de gemeente Veghel zeer gunstig op een knooppunt van wegen en waterwegen. Via de Zuid-Willemsvaart, de directe aansluiting op de A50 en diverse provinciale wegen zijn andere grote steden als s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Helmond snel bereikbaar. Plus de rest van Nederland. Er zijn in Veghel royale industrieterreinen (meer dan 500 ha), waarop bestaande bedrijven regelmatig uitbreiden en nieuwe bedrijven altijd welkom zijn. De detailhandel doet het uitstekend. En de werkgelegenheid is meer dan gezond, met als belangrijkste sectoren de (voedings)industrie, handel en dienstverlening.

Ook als woonplek heeft Veghel veel te bieden. De gemeente heeft ruim geïnvesteerd in het (voortgezet) onderwijs, de gezondheidszorg, sport en recreatie. Maar ook in een evenwichtige woningbouw. En in het ontwikkelen en behouden van de natuur. Want met een natuurkerngebied ten westen van Veghel en een waterwingebied ten westen van Erp speelt de natuur voor de gemeente een belangrijke rol.